Vrouwencirkels

Waar vrouwen samenkomen in cirkels ontstaat altijd iets magisch. Een zachte oerkracht, wijsheid, bedding, liefde. Het is een ritueel dat al eeuwenlang gedaan wordt over de hele wereld, en dat juist in deze tijd zo hard nodig is. Elke maand organiseer ik vrouwencirkels op een mooie locatie in Zeist. Elke keer weer ben ik zó geraakt door de krachtige en liefdevolle verbinding die er tussen vrouwen ontstaat. En hoe snel die ontstaat, ook al kent niemand elkaar. De spanning die sommigen aan het begin voelen (bijvoorbeeld omdat je voor het eerst aansluit, of omdat je niemand kent) valt weg en maakt plaats voor diepe verbinding, herkenning en ontspanning. Het is prachtig om een bedding voor elkaar te vormen, waarin je dieper kunt zakken in jezelf. Wees welkom!


Wat kun je o.a. verwachten?

- Meditatie

- Visualisatie

- Sharings

- Lichaamsgerichte oefeningen

- Energetische oefeningen

- Soundhealing

De volgende cirkel is tijdens de nieuwe maan op woensdag 4 september van 19.30-21.30 uur.

Tickets en meer informatie vind je via deze link

Hou deze site in de gaten voor nieuwe data, of volg Vrouwencirkels Zeist op Facebook.


Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt. Of als je voelt dat je erbij wil zijn maar dat de kosten een probleem zijn.

Ik verheug me je te ontmoeten!

Reviews

Ik was nog nooit bij een vrouwencirkel geweest, dus ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Toch even spannend om je kwetsbaar op te stellen in een kring van 'vreemde' vrouwen. Na deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat de samenkomst met vrouwen een eeuwenoud ritueel is dat we langzamerhand zijn vergeten.... Tijd om al dat moois in ere te herstellen! De avond staat in het teken van delen, luisteren, voelen, ontspannen en opdoen van energie in zachtheid. Heerlijk!

Talia

Reviews

Ik heb de vrouwencirkel als heel veilig, voedend en fijn ervaren. Een ontmoeting tussen vrouwen waarin alles wat er op dat moment leeft er mag zijn. Lisa en Hanneke begeleidden de cirkel op een natuurlijke manier in een prettige setting. Ik wil dit vaker ervaren en ga nog eens terugkomen. Een prachtige vorm om verbinding met jezelf en andere vrouwen te maken ❤️

Judith

Reviews

Dit was mijn eerste keer in een vrouwencirkel en mede dankzij deze lieve dames zeker niet mijn laatste. De opbouw van het programma voelde als vertrouwd en natuurlijk. De ruimte is erg fijn, ik voelde me erg geborgen en veilig. De energie die aan het einde tussen de vrouwen was ontstaan is onbeschrijfelijk, warm, zacht en zo veel liefde voelde ik. Dank jullie wel voor deze ervaring, erg bijzonder hoe verbonden ik me voelde met totaal onbekende vrouwen. Namasté.

Emma

Reviews

Hele fijne zachte cirkel met fijne oefeningen en zachtheid. Heerlijke oplader en aanrader, voor zowel beginners als gevorderden mbt ervaring van vrouwencirkels.

Lisette

Reviews

Wat een heerlijke avond, vol zachtheid én speels. Lisa en Aukje hebben een fijne energie en ik voelde mij meteen thuis. Ze creëren een veilige setting om echt contact te maken met andere vrouwen, een verbindende en krachtige ervaring. De lichaamsgerichte oefeningen hielpen mij om te landen in m'n lichaam en waren een mooie manier om contact te maken zonder te praten. Heel fijn! Zeker een aanrader en heel toegankelijk om gewoon een keer aan te sluiten. 

Marilou