“Choose a job you love,

and you will never have to work

a day in your life”

Confucius

LOOPBAANCOACHING

Heb je het gevoel

dat je niet helemaal

(of helemaal niet)

op je pad loopt?

Ervaar je een gebrek aan richting of zingeving in je leven? Denk je regelmatig ‘is dit het nu’? Vraag je je af hoe je dichter bij jezelf komt en werk vindt waar je echt gelukkig van wordt? Heb je (daardoor) stress, een burn-out of een midlife crisis? Dan is Loopbaancoaching wellicht iets voor jou.

Loopbaancoaching gaat bij mij veel verder dan werk. Het gaat over het onderzoeken van je diepste lagen. Over het ontdekken wie je in essentie bent, wat je in dit leven komt brengen en hoe je dat kunt doen. Daarmee geef je duurzaam richting aan je leven, niet alleen aan je werk. In een aantal sessies creëren we helderheid op de vragen:

WIE BEN IK?

WAT KAN IK?

WAT WIL IK?

HOE KOM IK DAAR?

Ik zorg voor een veilige setting, waarin je je vertrouwd kunt voelen om naar binnen te keren en contact te maken met je essentie, je roeping. Wanneer je daarmee verbonden bent, kun je zijn wie je bent. En dan kun je jezelf in de wereld brengen zoals je bent, de stappen zetten die precies passen bij jouw pad. Je zult merken dat je levensenergie dan vrij kan stromen, en het moeitelozer voelt.

Een loopbaancoachingstraject duurt meestal 5 sessies van 1 uur.

De kosten zijn:

€ 110,- voor een sessie op locatie.

€ 100,- voor een online sessie.

Voor werkgevers: € 750,- excl. btw per traject.

Een sessie kan tot 24 uur vantevoren kosteloos worden geannuleerd.Lisa Mérelle

Over mij

Lisa Mérelle (1979)

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door wie mensen in hun kern zijn. Want in de kern vind je altijd iets liefdevols en zuivers, én een enorme kracht. Ik werk ruim 17 jaar in het bedrijfsleven, waarin ik met heel veel plezier en energie organisaties begeleid in het vinden en leven van hun essentie. Ik word er heel gelukkig van om datzelfde met mensen individueel te doen. Want wie precies op z’n eigen pad loopt, is op z’n allermooist. En daarmee wordt de wereld een stukje mooier.

Om me daaraan te wijden heb ik de opleiding Loopbaancoaching gevolgd bij ICM (geaccrediteerd door de Noloc en NOBCO). Daarnaast ben ik begin 2019 begonnen met de 5-jarige HBO-opleiding Levenstherapie aan School of Life Nederland. Een opleidingsinstituut voor levenstherapie en bewustzijnsontwikkeling, op basis van energetisch werk, traumaheling, lichaamswerk en coaching. 

In de Loopbaancoaching sessies neem ik de kennis en ervaring vanuit beide opleidingen mee, evenals mijn ervaring vanuit het bedrijfsleven. De ‘zachte’ en de ‘harde’ wereld. Ik ben van nature sensitief en doortastend op een zachte manier. Om samen alle lagen af te pellen en tot de essentie van jouw zijn te komen is voor mij het mooiste werk dat er is.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO), Coaching Nederland (coaching.nl) en Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Opleidingen:

2019-2023: HBO Levenstherapie – School of Life Nederland

2022: Reiki 2e graad – Anne Boerrigter (Reikimaster Usui Shiki Ryoho)

2022: Online course Compassionate Inquiry (traumatherapie) – Gabor Maté

2022: Masterclass Compassionate Inquiry (traumatherapie) – Gabor Maté

2021-2022: Medische Basiskennis Pro – Con Amore Opleidingen

2021: Psychopathologie – Con Amore Opleidingen

2021: Reiki 1e graad – Anne Boerrigter (Reikimaster Usui Shiki Ryoho)

2021: Chakra Training – Hermelijn van der Meijden

2020: Energy Healing Training – Hermelijn van der Meijden

2020: Loopbaancoaching – ICM Opleidingen

2000-2004: Communicatiewetenschap – Universiteit van Amsterdam

Locatie

De Loopbaancoaching sessies vinden plaats in de prachtige villa Grytte Bloemenheuvel. Het adres is Hoofdstraat 25 in Driebergen, vlak naast de A12 en station Driebergen-Zeist. Er is gratis parkeergelegenheid.

Het is ook goed mogelijk om online sessies te doen via Zoom.

Locatie Loopbaancoaching Driebergen Zeist Utrecht
Ruimte Loopbaancoaching Driebergen Zeist

CONTACT

Ik ontmoet je graag

Resoneert dit met je? Stuur me een bericht, dan neem ik graag contact met je op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

hallo@lisamerelle.nl

Reviews

Ik ben Lisa erg dankbaar voor haar begeleiding bij mijn loopbaantraject! Tijdens elke sessie brengt Lisa rust, aandacht, interesse en positiviteit. Daarmee creëert ze een prettige sfeer, die uitnodigt tot diepere zelfreflectie. Hierbij gaat ze verder dan je helpen “bedenken” wat een goede volgende stap is: ze helpt je te verbinden met je hart, dromen en inspiratie. Ze kan daarbij ook inspringen op vragen en uitdagingen die buiten het loopbaandomein liggen. Kortom een echte aanrader als je op zoek bent naar verdieping, en oprechte, aandachtige begeleiding.

Sharon

Reviews

Lisa is een heel diepzinnige coach die meedenkt en meevoelt. Daarbij is ze resultaatgericht en kent ze het klappen van de zweep. Zowel persoonlijk als zakelijk een heel goede keus. Vol vertrouwen wijs ik mensen aan haar door.

Jeroen

Reviews

Lisa wist perfect te levelen met mijn niveau en droeg een vertrouwde sfeer met zich mee. Ze had precies in de gaten wanneer er meer achter je gedachten en opmerkingen zat, en probeerde dan de onderste steen boven te krijgen. Bij elk gesprek gaf ze me nieuwe inzichten en leerde ze je op andere manieren naar jezelf te kijken. 

Niels

Reviews

Lisa is met haar heldere waarnemingsvermogen en zachtheid een heel fijne therapeut.

Ze heeft me erg goed geholpen en ik kan haar zeker aanraden!

Aukje

Reviews

Ik heb net het loopbaantraject met Lisa afgerond. Ik vond het een super fijne samenwerking, Lisa voelt niet als een officiële “coach”. Ze wil je oprecht verder helpen en heeft heel veel passie voor haar vak. Voor het loopbaantraject was ik onzeker over mijn kwaliteiten, kernwaarden etc, naarmate de sessies vorderen komen deze steeds beter in kaart en heb ik een veel beter idee over het type werk dat bij mij past. Ik zou dit traject met Lisa aan iedereen aanraden!

Sjeel

thin
Logo NOBCO
Logo Coaching.nl

KVK 71433694 – BTW NL001921618B29