"Choose a job you love,

and you will never have to work a day in your life"

Confucius

LOOPBAANCOACHING

Heb je het gevoel

dat je niet helemaal

(of helemaal niet)

op je pad loopt?

Ervaar je een gebrek aan richting of zingeving in je leven? Denk je regelmatig 'is dit het nu'? Vraag je je af hoe je dichter bij jezelf komt en werk vindt waar je echt gelukkig van wordt? Heb je (daardoor) stress, een burn-out of een midlife crisis? Dan is Loopbaancoaching wellicht iets voor jou.

Loopbaancoaching gaat bij mij veel verder dan werk. Het gaat over het onderzoeken van je diepste lagen. Over het ontdekken wie je in essentie bent, wat je in dit leven komt brengen en hoe je dat kunt doen. Het vinden van je zielsmissie is voor mij het meest essentiële van loopbaancoaching. Dat is je kompas en toetsingskader voor alles wat er op je pad komt. Daarmee geef je duurzaam richting aan je leven, niet alleen aan je werk.

In het traject creëren we in een aantal sessies helderheid op de vragen:

WIE BEN IK?

WAT KAN IK?

WAT WIL IK?

HOE KOM IK DAAR?

Ik zorg voor een veilige setting, waarin je je vertrouwd kunt voelen om naar binnen te keren en contact te maken met je essentie, je roeping. Wanneer je daarmee verbonden bent, kun je zijn wie je bent. En dan kun je jezelf in de wereld brengen zoals je bent, de stappen zetten die precies passen bij jouw pad. Je zult merken dat je levensenergie dan vrij kan stromen, en het moeitelozer voelt. Soms zijn er blokkades zoals belemmerende overtuigingen, waardoor je de laatste stap niet kunt zetten, en dan weef ik een stukje therapeutisch werk in de sessies.

Een loopbaancoachingstraject duurt meestal 5 sessies van 1 uur.

De kosten zijn:

€ 110,- voor een sessie op locatie.

€ 100,- voor een online sessie.

Voor werkgevers: € 750,- excl. btw per traject.

Een sessie kan tot 24 uur vantevoren kosteloos worden geannuleerd.

Locatie

De Loopbaancoaching sessies vinden plaats in de prachtige villa Grytte Bloemenheuvel. Het adres is Hoofdstraat 25 in Driebergen, vlak naast de A12 en station Driebergen-Zeist. Er is gratis parkeergelegenheid.

Het is ook goed mogelijk om online sessies te doen via Zoom.

Locatie Loopbaancoaching Driebergen Zeist Utrecht
Ruimte Loopbaancoaching Driebergen Zeist

CONTACT

Ik ontmoet je graag

Resoneert dit met je? Stuur me een bericht, dan neem ik graag contact met je op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

hallo@lisamerelle.nl

Reviews

Ik ben Lisa erg dankbaar voor haar begeleiding bij mijn loopbaantraject! Tijdens elke sessie brengt Lisa rust, aandacht, interesse en positiviteit. Daarmee creëert ze een prettige sfeer, die uitnodigt tot diepere zelfreflectie. Hierbij gaat ze verder dan je helpen "bedenken" wat een goede volgende stap is: ze helpt je te verbinden met je hart, dromen en inspiratie. Ze kan daarbij ook inspringen op vragen en uitdagingen die buiten het loopbaandomein liggen. Kortom een echte aanrader als je op zoek bent naar verdieping, en oprechte, aandachtige begeleiding.

Sharon

Reviews

Lisa is een heel diepzinnige coach die meedenkt en meevoelt. Daarbij is ze resultaatgericht en kent ze het klappen van de zweep. Zowel persoonlijk als zakelijk een heel goede keus. Vol vertrouwen wijs ik mensen aan haar door.

Jeroen

Reviews

Lisa wist perfect te levelen met mijn niveau en droeg een vertrouwde sfeer met zich mee. Ze had precies in de gaten wanneer er meer achter je gedachten en opmerkingen zat, en probeerde dan de onderste steen boven te krijgen. Bij elk gesprek gaf ze me nieuwe inzichten en leerde ze je op andere manieren naar jezelf te kijken. 

Niels

Reviews

Lichte lentezon, spiegelend maanlicht, sprankelend Zijn. Lisa is als een zacht baken van licht, een kompas; warmte en vertrouwen uitstralend. In haar heldere en kalme aanwezigheid ontstaat rust en je innerlijke weten kan zich openen voor wat wezenlijk is: de kracht van jouw essentie. Koers helpen geven is één van haar kern kwaliteiten. En dat doet ze met grote liefde, humor, sprankeling en een bemoedigende vanzelfsprekendheid.

Hanneke

Reviews

Ik heb net het loopbaantraject met Lisa afgerond. Ik vond het een super fijne samenwerking, Lisa voelt niet als een officiële "coach". Ze wil je oprecht verder helpen en heeft heel veel passie voor haar vak. Voor het loopbaantraject was ik onzeker over mijn kwaliteiten, kernwaarden etc, naarmate de sessies vorderen komen deze steeds beter in kaart en heb ik een veel beter idee over het type werk dat bij mij past. Ik zou dit traject met Lisa aan iedereen aanraden!

Sjeel

Reviews

Voor loopbaancoaching ben ik bij Lisa geweest. Lisa is iemand die echt naar je luistert, met je meedenkt en probeert jouw zelfinzicht te bevorderen. Ik kijk met plezier en voldoening terug op het traject waarin zij mij heeft begeleid.

Leonie

Logo NOBCO
Logo Coaching.nl

KVK 71433694 - BTW NL001921618B29