Vrouwencirkels

Lieve vrouw,


Wees welkom in de cirkel. Waar we een liefdevol veld creëren om te delen, te verbinden, samen te zijn. Om de thema’s die in ons allen leven te doorvoelen en te dragen. Om zowel een reis naar binnen te maken als om met andere vrouwen te verbinden.


Waar vrouwen samenkomen in cirkels ontstaat altijd iets magisch. Een zachte oerkracht, wijsheid, bedding, liefde. Het is een ritueel dat al eeuwenlang gedaan wordt over de hele wereld, en dat juist in deze tijd zo hard nodig is.


Wat kun je o.a. verwachten?

- Meditatie

- Visualisatie

- Sharings

- Lichaamsgerichte oefeningen

- Energetische oefeningen

- Ondersteund door muziek en klanken (o.a. de drum)

De data voor de komende vrouwencirkels zijn:

- Vrijdag 27 oktober

- Vrijdag 24 november

- Vrijdag 5 januari

Je kunt je aanmelden via deze link


Stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt.

Ik verheug me je te ontmoeten!

Locatie

De vrouwencirkels vinden plaats in de yogazaal van Dana, een centrum voor holistische vrouwenzorg. Een prachtig zacht veld voor de cirkels!

Het adres is Boulevard 19 in Zeist.

Reviews

Ik was nog nooit bij een vrouwencirkel geweest, dus ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Toch even spannend om je kwetsbaar op te stellen in een kring van 'vreemde' vrouwen. Na deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat de samenkomst met vrouwen een eeuwenoud ritueel is dat we langzamerhand zijn vergeten.... Tijd om al dat moois in ere te herstellen! De avond staat in het teken van delen, luisteren, voelen, ontspannen en opdoen van energie in zachtheid. Heerlijk!

Talia

Reviews

Ik heb de vrouwencirkel als heel veilig, voedend en fijn ervaren. Een ontmoeting tussen vrouwen waarin alles wat er op dat moment leeft er mag zijn. Lisa en Hanneke begeleidden de cirkel op een natuurlijke manier in een prettige setting. Ik wil dit vaker ervaren en ga nog eens terugkomen. Een prachtige vorm om verbinding met jezelf en andere vrouwen te maken ❤️

Judith

Reviews

Dit was mijn eerste keer in een vrouwencirkel en mede dankzij deze lieve dames zeker niet mijn laatste. De opbouw van het programma voelde als vertrouwd en natuurlijk. De ruimte is erg fijn, ik voelde me erg geborgen en veilig. De energie die aan het einde tussen de vrouwen was ontstaan is onbeschrijfelijk, warm, zacht en zo veel liefde voelde ik. Dank jullie wel voor deze ervaring, erg bijzonder hoe verbonden ik me voelde met totaal onbekende vrouwen. Namasté.

Emma